Όλοι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους. Με τα ζώα και τα ψάρια έχουμε αδέλφια. Με τα φυτά -δένδρα, θάμνους, χόρτα- είμαστε αδέλφια. Έχουμε τεράστιες ομοιότητες με τα φυτά και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζούμε όπως τα φυτά.
Πρανοφάγος - Πρανοφαγία Βασίλης Καφ. (VK)

Το παρόν ιστολόγιο μεταφέρθηκε στην καινούργια διεύθυνση http://iliofagia.blogspot.com/


Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Ηλιοφάγοι: Ποιοι είναι αυτοί οι Ηλιοφάγοι;
Ήλιος, αέρας και νερό…


Ήλιος, αέρας και νερό - αυτές είναι οι τροφές μου, λέει ο Nikolai Dolgoruky από την Ουκρανία.  Δεν τρώω τίποτα από τις 25 Αυγούστου του 2003. Κοιτάζω τον ήλιο από πέντε ώρες την ημέρα. Το ρεκόρ μου - 13 ώρες ... Περπατάω έξω ξυπόλητος, κοιμάμαι χειμώνα καλοκαίρι στο δρόμο, ή σε μία από τις πυραμίδες (χτίστηκαν από τον ίδιο στην αυλή του σπιτιού του, λέει ότι έχουν θεραπευτικές ιδιότητες και είναι ενεργά συνδεδεμένες με παρόμοιες κατασκευές στην Αίγυπτο και στον Άρη). 
Солнцеед Н.Н. Долгорукий
Ηλιοφάγος Nikolai Dolgoruky

Στην αρχή έπινα γάλα, κακάο, τώρα πίνω μόνο "ενεργό" νερό (νερό που ζεστάθηκε μέχρι 90 - 99 βαθμούς Κελσίου), ανακατεύω σε ένα φλιτζάνι με ένα κουταλάκι τσαγιού μέλι. Πίνω περίπου δώδεκα τέτοια φλιτζάνια την ημέρα. Αυτό είναι όλο! Η ενέργεια που παίρνω από τον Ήλιο και το Σύμπαν, οι δυνατότητες του οργανισμού μου για τη φωτοσύνθεση μου είναι αρκετές. Ακόμα φτάνω σε σημείο να  αισθάνομαι το αίμα μου να ανανεώνετε.

- Για να γίνεις ηλιοφάγος, κάποια βιβλία ίσως δεν είναι αρκετά;

- Χρειάζεται να αναζητήσεις και να έχεις επικοινωνία με τον Θεό, με την Ιεραρχία του Φωτός (Υψηλότερες δυνάμεις). Όλες οι πράξεις μου καθοδηγούνται από τον Θεό. Όλες οι ενέργειες μου ελέγχει ο Θεός. Σαν να λαμβάνω οδηγίες μέσω της διασύνδεσης, τι και πως πρέπει να κάνω. Χρειάζεται μόνο να βυθιστείς στο σκοτάδι και στη σιωπή.

- Εσείς έχετε ικανότητες ...

- Όλοι έχουν. Ηλιοφάγος μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε. Εγώ δεν έχω μυστικά. Είμαι πρόθυμος να υποβληθώ σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες θα δώσουν την ευκαιρία να μελετηθεί το φαινόμενο της ηλιοφαγίας. Είμαι ευτυχής που υπάρχουν και οπαδοί. Είμαι έτοιμος να μοιράσω τις γνώσεις μου: όχι σε απλά περίεργους, αλλά σε όσους θα ήθελαν να αλλάξουν τον εαυτό του, σε "αναζητητές" ...

Солнцеед Николай Долгорукий: Смотрю на солнышко, от пяти часов в день
Κοιτάζω τον ήλιο από πέντε ώρες την ημέρα” - Ηλιοφάγος Nikolai Dolgoruky 

Σήμερα στη Γη ζουν, σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις από εκατοντάδες έως 8-10 χιλιάδες ηλιοφάγοι. Σύμφωνα με άλλα στοιχεία οι ηλιοφάγοι είναι περίπου 20 χιλιάδες και είναι μόνο εκείνοι που δεν κρύβουν από τους γύρω τους τον τρόπου ζωής τους. Παρατηρείται δυναμική αύξηση αριθμού "ανθρώπων του φωτός» και των μαθητών τους.

H πιο διάσημη ηλιοφάγος 

Ίσως η πιο διάσημη ηλιοφάγος σήμερα στη Δύση είναι η Αυστραλέζα συγγραφέας Jasmuheen (το «άρωμα της αιωνιότητας»), πρώην οικονομικός σύμβουλος Ellen Greve, ιδρυτής νέας θρησκείας "Αναπνοϊσμός" (Bretarianizm, Breatharianism).
Джасмухин, Jasmuheen
Jasmuheen 
Breatharianism σημαίνει η ισορροπία μεταξύ της κατάστασης διατροφής, η οποία ιδανικά θα οδηγήσει στην απαλλαγή από τις συνηθισμένες στερεές τροφές (διατροφή με θείο φως, δηλαδή διατροφή, π.χ. με αναπνοή).

Η  Jasmuheen υποστηρίζει ότι η φιλοσοφία της στηρίζεται στην πρακτική αφαγίας, που εφαρμόζουν οι θιβετιανοί μοναχοί και αυτή είναι η αγγελιοφόρος των «αναληφθέντων διδασκάλων», με τους οποίους επικοινωνεί μέσω της διαστημικής τηλεπάθειας. Η ηλιοφάγος ανέπτυξε την περίφημη 21ήμερη "θεραπευτική αγωγή" - τη σταδιακή μείωση και κατάργηση κατανάλωσης τροφών. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της ''με τη βοήθεια του αναπνοϊσμού απελευθερωνόμαστε από το κυρίαρχο και καταστροφικό πρωτόγονο φόβο, ότι αν δεν θα τρώμε, θα πεθάνουμε." 

Η ηλιοφάγος Jasmuheen δηλώνει ότι έχει περισσότερους από 5 χιλιάδες οπαδούς σε όλο τον κόσμο (αριθμός κατά προσέγγιση). Στο βιβλίο της "Η ζωή με φως" (Living on Light), γράφεται ότι η διδασκαλία άρνησης από τροφή και πόση δίνει μια ιδανική ευκαιρία για να απαλλαγούμε από ανορεξία (ψυχοπαθολογικό σύνδρομο που εκδηλώνει την εμμονή στην απώλεια βάρους, η οποία μπορεί να θεραπευτεί μέσω της δίαιτας ή πλήρης απόρριψης των τροφών) και την παγκόσμια πείνα. Το ίδιο διδάσκουν στη δική της  “Ακαδημία Διαστημικού Ιντερνέτ” (Cosmic Internet Academy, CIA).
Χωρίς τροφή η Jasmuheen ζει από το 1993.


Zinaida Baranova – ηλιοφάγος από τον Θεό

Τον Μάρτιο του 2000 σταμάτησε να τρώει (από τον Απρίλιο μήνα χωρίς νερό) η Zinaida Grigorievna Baranova – διάσημη Ρωσίδα ηλιοφάγος από Κρασνοντάρ.

- Εγώ αναπνέω και παίρνω τροφή μέσω των ενεργειακών κέντρων (τσάκρα), των πνευμόνων και του δέρματος από την ατμόσφαιρα, λέει η Zinaida Baranova. Μην εκπλήσσεσαι. Το φως του ηλίου δίνει τα στοιχειώδη σωματίδια (σημ. μεταφ. πρωτονίων και ηλεκτρονίων). Αυτά μπορούν να τεθούν σε συντονισμό με τα μόρια των κυττάρων του σώματος και να δημιουργούν όλα τα χημικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για τη διατροφή.
Солнцеедка Зинаида Баранова
 Ηλιοφάγος Zinaida Baranova


Αν το άτομο μπαίνει σε μια σε μια τέτοια κατάσταση συντονισμού, αρχίζουν να λειτουργούν ενεργειακά κέντρα. Ο δικός του μικρόκοσμος αλληλεπιδρά με τον μακρόκοσμό του. Τέτοια ικανότητα έχουν όλοι. Αλλά οι άνθρωποι είναι τόσο σκουριασμένοι από τροφές, κακές πράξεις και σκέψεις, που αυτή η ικανότητα είναι σχεδόν χαμένη.
Η μετάβαση στην αφαγία για μένα ήταν εύκολη και εγώ γρήγορα προσαρμόστηκα. Αλλά μετάβαση στη ζωή χωρίς νερό ήταν δύσκολη: στα κύτταρα του οργανισμού άρχισε ριζική αυτοκάθαρση, η οποία συνοδευόταν από κραδασμούς σε όλο το σώμα, αδυναμία, ξηροστομία, ως αποτέλεσμα αποβολής των τοξινών μέσω των σιελογόνων αδένων. Υπήρχαν επίσης εξανθήματα στο δέρμα με τη μορφή απολέπισης και "τσιμπημάτων των κουνουπιών". Η κατάσταση αυτή διήρκεσε περίπου για ενάμιση μήνα. Μόνο η πλήρης εμπιστοσύνη στους Δασκάλους μου έδινε δύναμη και αντοχή.
Η ζωή χωρίς νερό κατέστη δυνατή λόγο μεταστοιχείωσης - μετατροπής των πνευμόνων, τα πνευμόνια απέκτησαν την ικανότητα να αφομοιώνουν την υγρασία από τον αέρα.

Έχει ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των γιατρικών εξετάσεων της Zinaidas Baranovoi: πίεση 120 με 80, δόντια σε άριστη κατάσταση, αναπνοή 2-2,5 φορές πιο αργή από αυτή των κανονικών ανθρώπων, η θερμοκρασία του σώματος δεν ανεβαίνει πάνω από 36 βαθμούς Κελσίου. Επίσης στον οργανισμό της Zinaidas Grigorievni παρατηρούνται αυξημένα επίπεδα πυριτίου - τριάντα μονάδες, αντί δυο συνηθισμένες. 
Συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου