Όλοι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους. Με τα ζώα και τα ψάρια έχουμε αδέλφια. Με τα φυτά -δένδρα, θάμνους, χόρτα- είμαστε αδέλφια. Έχουμε τεράστιες ομοιότητες με τα φυτά και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζούμε όπως τα φυτά.
Πρανοφάγος - Πρανοφαγία Βασίλης Καφ. (VK)

Το παρόν ιστολόγιο μεταφέρθηκε στην καινούργια διεύθυνση http://iliofagia.blogspot.com/


Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Ζει με φως και τον αέρα ο νεαρός από τη Σρι Λάνκα


Με αέρα διατείνεται ότι τρέφεται νεαρός από τη Σρι Λάνκα. Υποστηρίζει ότι ,μπορεί να αντιστρέψει τη διαδικασία γήρανσης

Τι και αν η επιστήμη αναφέρει ότι ο άνθρωπος μπορεί  να ζήσει μόνο για δύο μήνες χωρίς φαγητό, ο Kirby de Lanerolle επιμένει ότι τρέφεται μόνο με… αέρα.
Ο νεαρός άνδρας από τη Σρι Λάνκα όπως υποστηρίζει εκτός των άλλων μπορεί να αντιστρέψει τη διαδικασία γήρανσης και να γίνει αθάνατος.

Για να τα καταφέρει όλα αυτά υποστηρίζει ότι ζει με "φως, τον αέρα" και "τις δονήσεις του Θεού". Όσον αφορά τις θερμίδες, αυτές προέρχονται από τα φωτόνια, το φως, τις δονήσεις και τον άνεμο.Ο Kirby υποστηρίζει ότι τους δέκα τελευταίους μήνες έχει φάει μόλις επτά γεύματα των 500 μόλις θερμίδων. Μάλιστα είπε ότι τον "αρρώστησαν"."Όταν τρώω φαγητό, νιώθω πολύ κουρασμένος. Η εγρήγορσή μου εξαφανίζεται πια όταν τρώω" πρόσθεσε.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα odditycentral.com, ο de Lanerolle ήταν χρήστης ναρκωτικών μέχρι την ηλικία των 16 ετών.
Παρ' όλο το μπλέξιμό του με τα ναρκωτικά, κατάφερε να πάρει χρυσό μετάλλιο στους εθνικούς αγώνες εφήβων στη σκοποβολή το 1995, να κερδίσει πολλά μετάλλια σε αγώνες μποξ, να γίνει Σύμβουλος του υπουργείου Κοινωνικών Υπηρεσιών στη Σρι Λάνκα και επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Μάλιστα, όπως λέει, πείστηκε από έναν γκουρού, ότι ο καρκίνος, ο διαβήτης και οι καρδιακές παθήσεις προκαλούνται από το φαγητό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου